Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma 9 maart: Street Art Tour Arnhem & Highbeer
Startlocatie: Stationsplein Arnhem
Starttijd Street Art Tour: 14:00 uur
Starttijd High Beer: 16:00 uur
Einde: circa 17:30 uur

Aantal deelnemers min/max: 8-20
Aangemeld: 5

Street Art Tour & High Beer in Arnhem

Kan je een street art tour combineren met een ‘high beer’? Natuurlijk! Ga mee op 9 maart tijdens de unieke ‘crossover’ middag van ArnhemLife en Bierwandeltochten. Het thema van deze middag is ‘Street Art’.

Gids Petra van ArnhemLife laat je in twee uur verschillende mooie street art in Arnhem zien. Ze vertelt verschillende leuke feiten en weetjes over de stad en je komt op plekken waar je nog niet eerder bent geweest. Biersommelier Maarten gaat ook mee om onderweg het één en ander over de verschillende Arnhemse brouwerijen te vertellen. Na 2 uur schuiven we aan in een gezellige locatie voor een ‘High Beer’. Vier bieren passeren de revue die speciaal zijn uitgezocht om hun mooie labels (èn kwaliteit). Natuurlijk horen er ook verschillende lekkere hapjes bij.

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen