Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 23 maart:

10.40 uur station Baarn (de gids is er vanaf 10:35)
Wandelafstand: 15 km
Terrein: zandpaden, heuvelig, 84% onverhard
13:00 Na 10 km: pauze bij theehuis ’t Bluk
circa 15:30 aankomst Gooische Bierbrouwerij, Hilversum
Einde: circa 17:30 uur

Aantal deelnemers max: 15
Aangemeld: 5 –> GAAT DOOR!

 

Omschrijving Bierwandeltocht:

Mooi bierwandeltocht door het hart van Nederland. We starten in Baarn en wandelen door landgoederen en bossen naar de prachtige Zuiderheide. Hier nuttigen we bij theehuis ’t Bluk onze lunch en bierwandelen over kronkelende zandpaden naar Hilversum. In het centrum van de markt staat Foodhall MOUT waarin de Gooische Bierbrouwerij is gevestigd. We krijgen een rondleiding en bierproeverij van hun prijswinnende bieren met heerlijke hapjes. Dat wordt genieten van onder meer het beste bier van Nederland: Gooisch Zwart.

 

Bierwandel, proef en geniet mee op zaterdag 23 maart!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen