Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 2 maart:

Startlocatie: station Santpoort Zuid (gids is er vanaf 09:22)
Starttijd: 09:30 uur
Wandelafstand: 12 km (70% onverharde paden)
11:15 -12:15 pauze na 6 km bij Duincafé de Kennemerduinen (voor eigen rekening) – menu
Circa 13.45 aankomst Jopenkerk voor releaseparty Beer Geeks Beats ALS-bier ‘Viva la Vida’

Programma Releaseparty:

13.30 – 14.00: inloop
14.00: Speech Ferry
14.10: Aanslaan van 10 liter vat ‘Viva la Vida’ en dé release van het bier
15.00: Veiling
16.00: Voetjes van de vloer (DJ)
17.30: Bekendmaking bedrag en overhandigen cheque aan Stichting ALS
18.00: Einde

Aantal deelnemers max: 20
Aangemeld: 16 –> nog 4 tickets!

BEER GEEKS BEAT ALS

De Beer Geeks op Facebook zijn nu met ruim 17.000 leden en hebben gezamenlijk met 84 brouwerijen een bier gebrouwen bij Lighttown Brewers in Eindhoven. Hieraan is ook een goed doel gekoppeld waaraan alle opbrengsten van de verkoop en acties aan de stichting ALS worden gedoneerd. Wij willen met bierwandeltochten ook een bijdrage leveren door een speciale bierwandeltocht te organiseren naar de releaseparty van het bier op zaterdag 2 maart in de Jopenkerk.

Deelname is €50,- p.p. Dit is inclusief begeleiding door gids-biersommelier Maarten Exel, toegang tot de releaseparty*, collabbier* en donatie aan stichting ALS door Bierwandeltochten van de netto opbrengsten (na aftrek van de kosten).

* de opbrengst van toegang en alle geschonken bieren bij JOPENKERK gaat naar stichting ALS

Omschrijving Bierwandeltocht:

De bierwandeltocht met internationaal biersommelier Maarten Exel start vanaf station Santpoort Zuid en we bierwandelen door de mooie Kennemerduinen. We pauzeren bij Duincafé de Kennemerduinen en vervolgen het bierwandelpad door De Zanderij en landgoed Duinlust. Via de Brouwersvaart komen we bij de Jopenkerk. Hier is de Releaseparty van ‘Via la Vida’ bier van de Beer Geeks Beat ALS actie.

Bierwandel, doneer, proef en geniet mee op zaterdag 2 maart!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen