Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 11 mei:

Starttijd en locatie: 10:00 uur op station Putten
Wandelafstand: circa 16 km

Terrein: 75% onverharde (zand)paden

12:30-13:30 na 9 km pauze in horeca locatie Boshuis Drie (voor eigen rekening)
Zorg zelf voor eten en drinken onderweg
15:30 uur bij de brouwerij/proeflokaal/winkel BurgBieren voor rondleiding en bierproeverij met hapjes

Terugreis: wandelen naar station Ermelo circa 20 min (1,5 km)

Aantal deelnemers min/max: 6-15
Aangemeld: 5 –> Gaat door!

 

Omschrijving Bierwandeltocht:

Bijzondere Veluwse bierwandeltocht door het Putterbosch naar BurgBieren in Ermelo. We wandelen langs het geheimzinnige Solse gat en struinen door de dansende bomen van het Speulderbosch. Halverwege hebben we een pauze in restaurant-café Boshuis Drie en vervolgen onze weg door een onderduikhol en langs grafheuvels op de Ermelose heide. Oude karrenwegen brengen ons naar de bierbrouwerij BurgBieren in Ermelo. Daar hebben we een speciaal bierwandeltocht arrangement. Met een lekkere Veluws Blond in de hand krijgen we een rondleiding van de brouwer door de nieuwe en oude brouwerij. Bovendien laat ie trots zijn biertunnel zien. We sluiten af met een uitgebreide proeverij waarbij we ook hun andere bieren leren kennen met fijne hapjes. Dat wordt Veluws genieten!

Bierwandel, proef en geniet mee op zaterdag 11 mei!

 

wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen