Agenda bierwandeltochten
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 28 oktober:

Startlocatie: station Almelo de Riet
Starttijd: 10:40
Wandelafstand: 13 km
12:30 na 7 km aankomst bij Lunchlocatie Bij Margreet (inclusief)
13:45 verder bierwandelen
15:30 aankomst bij proeflokaal, brouwerij Zwarte Parochie
Einde circa 17:30 uur

Aantal deelnemers min/max: 6-15
Aangemeld: 2

Prijs is inclusief lunch (soep met broodjes, koffie, thee, bier), rondleiding, bierproeverij en hapjes.

 

Omschrijving Bierwandeltocht:

Op zaterdag 28 oktober is er een speciale bierwandeltocht naar een nieuwe brouwerij met proeflokaal in Almelo: Zwarte Parochie. We starten op station Almelo de Riet en wandelen onder leiding van biersommelier Maarten Exel langs oude wijken naar het buitengebied, waar we een deel van het Twentepad volgen. We wandelen langs de Loolee en door en bosrijke akkergebieden. We pauzeren bij Margreet, een ‘vrienden op de fiets’ locatie, die ons een fantastische lunch voorschotelt. Daarna bierwandelen we door Landgoed Huize Almelo, zien een Mausoleum, hun kasteel en bezoeken het oudste wevershuis. Om de hoek zit het proeflokaal van de Almelosche Bierbrouwerij voor een bierproeverij met hapjes. Ze hebben er heerlijke bieren zoals de Smash APA, Bock, DIPA, Blond, Quadrupel, Tripel, BA Stout. Dat wordt genieten!

Bierwandel, proef en geniet mee op zaterdag 28 oktober!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen