Agenda archiefbierbrouwerij De Snor Velp proeflokaal
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 18 november:

Startlocatie: station Velp
Starttijd: 10:40 uur
Wandelafstand: 12 km (90% onverharde paden, heuvels, sterk klimmen en dalen)
Circa 12:30: pauze na 7 km bij restaurant bij Woodz (voor eigen rekening)
Circa 15.00 aankomst proeflokaal-brouwerij De Snor in Velp voor rondleiding, bierproeverij met hapjes

Terugreis: 10 min. lopen naar station Velp

DEZE BIERWANDELTOCHT IS UITVERKOCHT!

 

Omschrijving Bierwandeltocht:

We wandelen onder begeleiding van internationaal Biersommelier Maarten Exel door landgoed Beekhuizen en de Veluwezoom.

We starten op station Velp en wandelen richting Kasteel Biljoen en van daaruit naar landgoed Beekhuizen. We beklimmen de Spiraalberg, betreden een oude schietbaan, slingerlanen en lopen langs de grafkelder van familie Lüps. Via een Formele laan uit 1670 wandelen we langs het Kamerdal, een oud amfitheater. kronkelpaadjes brengen ons bij een ijskelder en daarna bij restaurant Woodz midden in het bos. Hier is er gelegenheid om te lunchen.  Daarna wandelen we verder naar kasteel Rozendaal en via de Koningsberg dalen we af naar Velp waar brouwerij en proeflokaal De Snor is gevestigd een een voormalige autogarage. Hier krijg je een rondleiding door de kakelverse brouwerij en een bierproeverij met versnaperingen in het proeflokaal. Onderweg vertelt Maarten over de omgeving, historie en uiteraard over biergeschiedenis.

Bierwandel, proef en geniet mee op zaterdag 18 november!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen