Agenda bierwandeltochten
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 16 december:

Startlocatie: station Brummen
Starttijd: 10:50
Wandelafstand: 8,5 km
11:30 Pontje over de IJssel (inclusief)
12:00 Pauzelocatie (na 4 km) Herberg de Gouden Leeuw in Bronckhorst (voor eigen rekening)
13:00 verder Bierwandelen
14:15 aankomst Bronckhorster Proeflokaal voor de ‘Fine Tasting’ door Manuel Jansen (4 gerechtjes met bijpassende bieren)
Einde circa 16:30 uur

Terugreis: bushalte Dorp is om de hoek, bus 82 naar station Zutphen (elk uur om .18)

Aantal deelnemers min/max: 6-12
Aangemeld: 7 –> Nog 5 tickets!

 

Omschrijving Bierwandeltocht:

Op zaterdag 16 december is er een speciale Bierwandeltocht naar het Bronckhorster Proeflokaal in Steenderen. We wandelen met gids en internationaal biersommelier Maarten Exel vanaf station Brummen naar het pontje die ons over de IJssel brengt en weldra zijn we in het kleinste stadje van Nederland: Bronckhorst. Maarten vertelt over de omgeving, Bronckhorst en natuurlijk over biergeschiedenis. Hier doen we een korte pauze en wandelen vervolgens langs een oud kasteel van de heren van Bronckhorst, oude sluis, en een molen. Beekjes door het rustieke landschap brengt ons  naar Steenderen waar brouwerij Bronckhorster een nieuw proeflokaal heeft. Hier krijg je een heerlijke Fine Tasting van chefkok Manuel Jansen: hij serveert bij elk gerechtje een bijpassend bier. Dat wordt extra genieten!

 

Bierwandel, proef en geniet mee op zaterdag 16 december!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen