Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 6 januari 2024 (aangepast):

Verzamelen op station Houten (uitgang Centrum)
Om 10:35 uur start bierwandeltocht
Wandelafstand: circa 14 km

Let op: regen zorgt er voor dat sommige paden drassig, modderig kunnen zijn

Om 12:15 uur (na 6 km) pauzelocatie bij Theehuis Rhijnauwen (niet inbegrepen)
Onderweg: zorg zelf voor eten en drinken
15:00 uur: aankomst bij brewpub Brothers-in-Law voor een bierproeverij
17:00 uur: aankomst bij brouwerij Oudaen voor rondleiding, bierproeverij met borrelhapjes
Einde 18:30

Optioneel: eten bij Frontaal Little Bar (is gereserveerd)

UITVERKOCHT!!

 

Omschrijving Bierwandeltocht:

De Nieuwjaars Bierwandeltocht naar proeflokaal Brothers in Law en brouwerij Oudaen start bij station Houten. We bierwandelen door natuurgebied Nieuw Wulven en langs de Romeinse Limes oftewel de Noordelijkste grens van het Romeinse Rijk. We zien Castellum Fectio én Fort Vechten. Vervolgen onze weg langs de Kromme Rijn en horen vele verhalen over de Romeinen en over biergeschiedenis enthousiast verteld door gids en biersommelier Maarten Exel. We stappen letterlijk in de voetsporen van de Romeinen met een pleisterplaats in Amelisweerd en proeven de bieren van Brothers In Law in hun brewpub op het Ledig Erf in Utrecht. Daarna gaan we verder naar de oudste brouwerij van Utrecht gelegen in kasteel Oudaen waar ons een rondleiding met proeverij en hapjes wacht. Dat wordt genieten in Bierstad Utrecht.

Bierwandel, proef en geniet mee op zaterdag 6 januari!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen