Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 12 augustus:

Startlocatie: station Rheden
Starttijd: 10:10
Wandelafstand: 15 km
Terrein: veel klimmen en dalen
Circa 12:00 – 13:00 (na 7 km) Pauze bij Restaurant Carolinahoeve (eigen rekening)
Circa 14:30 Pontje Dieren – Olburgen (inclusief)
Circa 15:15 uur: aankomst Bronckhorster Brewing Company in Rha voor Bierproeverij en hapjes

Terugreis: wandelen (40 min) naar het pontje Dieren – Olburgen. Laatste overtocht pontje is om 20:00 uur. Wandelen vanaf pontje naar station Dieren circa 10 minuten

Optioneel:  Na de bierproeverij bij de brouwerij wandelen we verder naar Steenderen (circa 3,4 km; 40 min), waar het nieuwe proeflokaal, restaurant en hotel van de Bronckhorster Brewing Company is gevestigd (J.F. Oltmansstraat 5). Vanaf bushalte Dorp in Steenderen rijden er elk uur bussen naar station Zutphen (25 min).

– Aantal deelnemers min/max: 6-15
– Aangemeld: VOL

Omschrijving Bierwandeltocht:

Zaterdag 12 augustus wandelen we vanaf station Rheden over de prachtige Paarse Veluwe Zoom naar het Bronckhorster Brewing Company. We zien de paarse heide op de Posbank en wandelen langs holle wegen, zoelen, monumentale beukenlanen en de IJssel kom je er tegen onder leiding van biersommelier en natuurgids Maarten Exel. Onderweg verhalen over landgoed Heumen, de Veluwe en natuurlijk over bier! We pauzeren in de eeuwenoude Carolinahoeve waar een nieuw restaurant zit. Vandaar wandelen we naar Dieren en nemen het pontje over de IJssel om door te gaan naar Bronckhorster Brewing Company in Rha voor een uitgebreide bierproeverij op het (overdekte) terras.

Bierwandel, proef en geniet mee op zaterdag 12 augustus!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen