Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 3 juni:

10:15 start op station Oosterbeek
– Wandelafstand: 13 km
12:15 pauze na 7 km bij DAVO-proeflokaal Arnhem (incl bierproeverij en hapjes)
13:30 pontje naar stadsblokken en bierwandelen door Meinerswijk
15:30 Brouwhuys Elden voor rondleiding en uitgebreide bierproeverij met hapjes
17:30 einde met mogelijkheid om bieren in te kopen.

Terugreis vanaf bushalte Mr. Merkxstraat op 1 minuut

– Aantal deelnemers min/max: 8-15
– Aangemeld: 13 –> GAAT DOOR!

Omschrijving Bierwandeltocht:

Op zaterdag 3 juni bierwandelen we onder leiding van biersommelier Maarten Exel vanaf station Oosterbeek door de aanliggende bossen. We bezoeken de Airbornbegraafplaats en nemen vervolgens mooie kronkelige paadjes naar en door Mariëndaal. Via Lombok en het station komen we bij DAVO proeflokaal aan de Rijnkade, waar we een bierproeverij doen met hapjes. Met het pontje Stadsblokken gaan we verder naar Meinerswijk waar resten zijn gevonden van het Romeinse Castellum. Vandaar gaan we naar Eldens Brouwhuys van Rob Meijer die in Elden achter zijn woonhuis in een schuur zijn brouwerij is gestart in 2019. Hij brouwt er heerlijke bieren die we gaan proeven op zijn terras.

Bierwandel, geniet en proef de lente op zaterdag 3 juni!

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen