Agenda archief
Kaarten bestellen

Programma zaterdag 11 februari:
10:00 Start station Maarssen, uitgang Noord / Amsterdam-Rijnkanaal
– Wandelafstand: 13 km
12:30 Pauzelocatie: na 8,5 km bij VandeStreek Bierbrouwerij/proeflokaal
– Lunch met bierproeverij (inclusief 4 proefbier/rondleiding en lunch)
14:30 Verder bierwandelen
15:30 Aankomst Brewpub Oproer: Bierproeverij met hapjes
17:30 Optioneel: verder bierwandelen (2 km) naar VandeStreek Oudegracht en Frontaal Little Bar of
– Terugreis: bus of vanaf station Utrecht Overvecht (circa 15 minuten)
– Aantal deelnemers min/max: 6-16

Omschrijving Bierwandeltocht:

We gaan twee Utrechtse brouwerijen bezoeken en hun bieren proeven. Biersommelier en gids Maarten Exel neemt je mee vanaf station Maarssen door het oude stadje met z’n prachtige panden langs de Vecht. We zien de Maarsseveense plassen en wandelen door het eeuwenoude dorpje Oud-Zuilen met slot Zuylen naast de Vecht. Vlakbij zit Vandestreek bierbrouwerij met proeflokaal voor onze eerste bierproeverij – rondleiding en lunch. Hierna wandelen langs Fort aan de Klop, de Vecht en door de Vechtzoom naar het nieuwe proeflokaal van brouwerij Oproer in Utrecht Overvecht. Sinds april 2022 zitten ze in hun nieuwe locatie. In de brewpub krijg je een proeverij van hun bijzondere bieren en hapjes.

Wijzigingen onder voorbehoud

Kaarten bestellen